Tečine pomoćnike ubio protivvazdušnim oružjem

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tečine pomoćnike ubio protivvazdušnim oružjem

Severnokorejski vođa Kim Džong Un izdao je naređenje da se ubiju prijatelji njegovog teče, ali ni manje ni više nego paljbom plotuna iz protiv vazdušnog oružja.

Lider Severne Koreje Kim Džong Un

 

Prema informacijama koje prenosi Njujork Tajms, citirajući južnokorejske i američke dužnosnike, Čang Song Tek, teča Kim Džong Una, navodno je zaplenio od severnokorejske vojske područje mora bogato ribom i rakovima, kako bi zagospodario njom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Pročitajte još: Kim Džong Un mrtav pijan naredio ubistvo teče?

Kap koja je prelila čašu kod severnokorejskog vođe Kim Džong Una bilo je upravo izbacivanje vojske s navedenog područja pa je on svog 67-godišnjeg ujaka shvatio kao pretnju njegovom autoritetu nad vojskom i njegove postupke je shvatio kao pretnju porodičnoj zaradi.

 

Kim Džong Un je naredio vojsci da zauzme oduzeto područje, a kako je poslao dovoljno vojnika, svladao je teču i ubrzo nakon toga pogubio njegovu dvojicu glavnih narednika tako što ih je streljao protivazdušnim oružjem.

 

Južnokorejski obaveštajci smatraju kako su istom metodom u avgustu ubijeni i severnokorejski umetnici.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kimovom teči glave došli ugalj i devize, a ne ideologija

Izvor: Blic, 25.Dec.2013

Moćni Džang Song Tek (67), nekadašnji teča i mentor Kim Džong Una (30), nije pao kao žrtva ideoloških sukoba, već zbog deviza koje je bio nagomilao. Borba oko novca dovela je čak i do oružanog sukoba njegovih ljudi i vojske, prema najnovijim činjenicama koje je, pozivajući se na izvore američke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.