TRAMP NEMA KUD VIŠE! Policija počela da mu pleni imanje - Sud izdao HITNU naredbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 10:38

TRAMP NEMA KUD VIŠE! Policija počela da mu pleni imanje - Sud izdao HITNU naredbu

Državna tužiteljka iz Njujorka Leticija Džejms i njen tim pokrenuli su korake za zaplenu imovine bivšem predsedniku Donaldu Trampu nakon njegove nemogućnosti da položi garanciju za kaznu za građansku prevaru u vrednosti od 464 miliona dolara!
Tužiteljka je podnela presude u okrugu Vestčester i tako signalizirala spremnost države da zapleni Trampov teren za golf i privatno imanje poznato kao Sedam izvora koje se nalazi severno od Menhetna.
Presude su zvanično podnete 6. marta - samo nedelju dana nakon presude sudije Artura Engorona kojom su Tramp i ostali optuženi za građansku prevaru osuđeni na kaznu od 355 miliona dolara plus kamate.
Džejms je Trampu odredila rok do 25. marta da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.