TRAGEDIJA U DOMU PENZIONISANOG SUDIJE: Sin mu se bacio kroz prozor stana, a JOŠ VEĆI HOROR pronađen u dnevnoj sobi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 07:03

TRAGEDIJA U DOMU PENZIONISANOG SUDIJE: Sin mu se bacio kroz prozor stana, a JOŠ VEĆI HOROR pronađen u dnevnoj sobi!

Dagov otac i Dajenin suprug Čarls Solomon penzionisani je sudija Vrhovnog suda države Njujork.

Telo Daga Solomona (26) pronađeno je nago u dvorištu luksuzne zgrade u istočnoj 79. ulici u utorak oko 10.30 ujutrao. Svedoci su čuli njegov vrisak nakon što se bacio sa zgrade.

- Bio je to veoma glasan udar… Pogledao sam dole i video ga pravo ispod mog prozora. Bio je potpuno nag – ispričao je jedan stanar zgrade "Njujork postu". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dagova majka Dajen Galager (65) pronađena je mrtva u spavaćoj sobi porodičnog stana sa povredom na glavi, a policija je rekla da ju je njen sin pretukao komadom nameštaja. Vlasti istražuju slučaj kao ubistvo i samoubistvo, ali su izvori "Njujork posta" rekli da nije bilo istorije nasilja u porodici niti mentalnih problema.

- Čuo sam povike, mislio sam da je u pitanju neka svađa – rekao je listu drugi stanar zgrade.

Komšinica Martin rekla je da se družila sa Dajen i da je ona imala ćerku koja se spremala za svadbu.

- Bila je neverovatna. Vedra, komunikativna, plesačica… Bila je sposobna za sve – navela je ona.

Dagov otac i Dajenin suprug Čarls Solomon penzionisani je sudija Vrhovnog suda države Njujork. On se nakon tri decenije povukao 2017. tokom kojih je radio na nekim poznatim slučajevima, uključujući suđenje Majklu Lenahanu 2010. za ubistvo Lorne Santjago, te 2001. za pucnjavu u noćnom klubu u kojem je bio Paf Dedi koji je kasnije optužen zbog kršenja zakona o oružju.

Solomon je takođe 2017. odobrio dogovor o priznanju krivice za Svetlanu Trevis Zaharovu, jednu od ruskih prostitutki Eliota Spicera koju je bivši guverner Njujorka optužio za iznudu, navodi "Njujork post".
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.