Izvor: B92, 04.Avg.2023, 09:25

Sve žele da budu s njim zbog onog što im pruža: "Senzualni maser" u jednom danu oženio 10 žena VIDEO

Njujorški influenser Emanuel Lustin (28) navodno je oženio 10 žena tokom ceremonije na plaži, a snimak događaja na TikToku pogledalo je više od 600.000 ljudi.

"Danas sam oženio deset žena“, napisao je na snimku.

"Sve smo mi neveste“, stoji takođe u opisu snimka.

Lustin tvrdi da ta veza uključuje "više jezika, više ličnosti, više lepih ljudi, ali jedna stvar im je zajednička - ljubav i pozitivna energija“, rekao je on za Post.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U video-snimku na TikToku, devet nevesta obučenih u oskudan beli donji veš i držeći bukete cveća kruže oko njega. Jedna od nevesta sedi Lustinu u krilu i razmenjuje poljupce sa njim. Iz video-snimka nije jasno gde je ova ceremonija održana, ali definitivno nije u Njujorku, gde oni žive.

Lustin je terapeut za masažu iz Kvinsa koji stvara senzualni sadržaj na društvenim platformama TikTok, Tviter, Instagram i Onli Fans. On objavljuje kako svojim klijentima ili ženama pruža senzualne sesije u stanu u Njujorku.

U nedavnoj epizodi potkasta "Dirty Street Confessions”, ovaj maser otkrio je da iza takvog senzualnog sadržaja stoji njegova strast.

"Radim to za žene. Pokušavam da pokažem ženama da zaslužuju ovo. One to zaslužuju od muškaraca, od bilo koga“, rekao je on.

"Žene su na prvom mestu“, dodao je.

Njegov viralni video-materijal o njegovom venčanju sa 10 žena naterao je neke da se zapitaju koliko je masaža morao da obavi da bi se oženio sa čak 10 od njih.

"To je ludo, borim se sa svojom jedinom ženom. Srećno!", jedan čovek se našalio.

"Izludeće ovog čoveka“, našalio se drugi, na račun žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.