Sve je propalo – Pol Džordž ne dolazi u Njujork

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 10:29

Sve je propalo – Pol Džordž ne dolazi u Njujork

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž neće preći u Njujork Nikse ovoga leta, javljaju izvori bliski klubu.

Voditelj ESPN radija i MSG Network Alan Han rekao je da su Njujork Niksi odustali od potere za Polom Džordžom i da im je to preskupa akvizicija.

Pol Džordž ima ugovor do 2024. godine uz opciju da ga automatski produži na još godinu dana ili postane neogranični slobodni agent, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Niksi nisu želeli da pregovaraju o novom ugovoru sa njim posle 2024. godine.

"Njujork Niksi su imali šansu da potpišu ugovor sa Polom Džordžom, ali su rekli da im je to preskupo i da ne žele pa su se povukli. Klipersi su rekli koja je njegova cena, a Pol Džordž tražio produžetak ugovora što Niksi nisu želeli da urade i odustali od posla pa neće doći u Njujork", rekao je Han.

Niksi su bili u trci i za Donovana Mičela, ali je on na kraju postao igrač Klivlend Kavalirsa. Ovog leta su potpisali Dontea Divićenca, a prethodno su doveli dvojicu njegovih saigarča sa Vilanove – Džejlena Bransona i Džoša Harta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.