Suđenje Vajnštajnu: Svedočila jedna od žrtava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2020, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje Vajnštajnu: Svedočila jedna od žrtava

Jedna od dve glavne žrtve u suđenju Harviju Vajnštajnu rekla je da ju je holivudski producent seksualno zlostavljao u svom stanu u Njujorku.

Filmskog magnata do sada je više od 80 žena optužilo za silovanje i polno uznemiravanje, ali ga pred njujorškim sudom tuže tek dve žene.

Jedna od njih je bivša pomoćnica procudenta, Mimi Halej, koja tvrdi da je bila seksualno zlostavljana 2006. godine, navodi Rojters.

Ona je plakala kada je počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svedoči protiv producenta, koji poriče da je seksualno zlostavljao žene i tvrdi da su žene pristale na odnose sa njim.

Halej je rekla i da nije bilo moguće da tada prijavi Vajnštajna i zove policiju, jer je radila bez radne vize i pretio joj progon iz SAD.

Pre suđenja, odbrana je pokušala da diskredituje njeno svedočenje, insistirajući da je više godina nakon navedenog zlostavljanja bila u kontaktu sa producentom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUĐENJE HOLIVUDSKOM PREDATORU Vajnštajnova pomoćnica: Silovao me je od 2006, nisam smela da zovem policiju jer nisam imala RADNU VIZU

Izvor: Blic, 28.Jan.2020

Jedna od dve glavne žrtve u suđenju Harviju Vajnštajnu rekla je da ju je holivudski producent seksualno zlostavljao u svom stanu u Njujorku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.