Striperi izludeli Beograđanke, izvodili ih na binu, goli se uvijali oko njih (VIDEO)

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striperi izludeli Beograđanke, izvodili ih na binu, goli se uvijali oko njih (VIDEO)

Velika dvorana Doma sindikata bila je sinoć puna žena svih generacija. Muškaraca je bilo samo među tehničkim osobljem i u obezbeđenju i nekolicina fotoreportera koji su se tu zadesili po zadatku.

Doterane i sa spremljenim mobilnim telefonima za fotografisanje, dame su dočekale 12 atraktivnih momaka aplauzom i vrištanjem, koje se intenziviralo već sa prvim otkopčavanjem košulja.

Uz erotski ples, pesme Enrikea Iglesijasa, Majkla Džeksona, Džoa Kokera, grupa “Prodigy”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << “Metalica”, momci su menjali kostime - od loših momaka sa ulica Njujorka, preko građevinskih radnika, mafijaša i policajaca, bajkera, mornara i kauboja.

Svlačenje odeće, naročito cepanje i bacanje majca u publiku i skidanje bokserica i tangi dovelo je do usijanje atmosferu u punoj sali Doma sindikata, dok su šeširi služili samo za prekrivanje intimnih delova tela.

Zanimljiv je bio kviz, u kome su učestvovale tri devojke - prva je morala da igra u krilu jednom od članova “Chippendales”, druga da pokaže svoju omiljenu pozu u seksu, a treća da odglumi orgazam. Oko pobednice otimali su se Supermen, gospodin i radnik, a sve uz pesmu ”I am your man”.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada su se momci rastrčali po sali samo u boksericama i sa policijskim kapama na glavi. Devojke su poskakale, trudile se da ih dodirnu, zagrle ili ih nagovore da ih izvedu na scenu, a oni su im prilazili, igrali u krilu, plesali sa njima, pozdravljali se...
Posle dvočasovnog ”vrelog” šoua, momci iz trupe su se slikali sa damama, što se naplaćivalo, i davali autograme, a pozvali su ih i da im se kasnije pridruže u kafiću, jer ”njihova zabava traje celu noć”. Zabava se nastavila u beogradskom klubu Kasina, a momci su beograđankama poručili da su bile sjajne i da ih obevezno zovu na sve svoje proslave, veridbe, venčanja, ali i razvode.

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.