Stonsi stigli do Njujorka

Izvor: B92, 09.Dec.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stonsi" stigli do Njujorka

Legendarna grupa 'The Rolling Stones nastupila je u Njujorku u Bruklinu u okviru kratke turneje kojom se obeležava 50 godina postojanja tog benda.

Njihov nastup 8. decembra nastup je prvi nastup u okviru nove turneje u SAD, a nastupiće još u Njuarku 13. i 15. decembra, kao i 12. decembra u Medison skver gardenu, u Njujorku gde će se pridružiti zvezdama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na dobrotvornom koncertu za žrtve uragana Sendi, prenosi Rojters.

Pevač i frontmen benda Mik Džeger se tokom dvosatnog konerta prisetio i rane karijere ''Stonsa'' kada su nastupili u Karnegi holu u Njujorku 1964. godine.

''Stonsi'' su na koncertu oduševili publiku, a izveli su dvadesetak hitova. Nastup je počeo pesmom ''Get Off of My Cloud'', a zatvoren je ''Sympathy for the Devil'', a na bis su izveli numere - "You Can't Always Get What You Want", "Jumping Jack Flash" i "(I Can't Get No) Satisfaction''.

Bendu se na bini u jednom trenutku pridružila i r'n'b pevačica Meri Džej Blajdž i izveli su zajedno numeru ''Gimme Shelter''.

''Stonsi'' su počeli svoju turneju u Londonu. Osim nastupa, jubilej benda obeležen je i premijerom novog dokumentarca, promocijom knjige fotografija i izdavanjem albuma najvećih hitova.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.