Izvor: Radio 021, 19.Nov.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starbaks na proleće u centru Beograda

Lanac kafeterija Starbaks će svoj prvi lokal u Srbiji otvoriti u martu sledeće godine, u tržnom centru Rajićeva, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Dolazak Starbaksa na srpsko tržište prvobitno je bio najavljen za kraj ove godine, ali će ljubitelji popularnog lanca kafića ipak morati da sačekaju do proleća.

"Na proleće naredne godine, priliku da prvi svoju svakodnevicu obogate omiljenom kafom i upoznaju se sa pravim duhom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Njujorka, imaće ljubitelji dobrog šopinga u Rajićeva Shopping Centru. Pored šoping iskustva koje je bolje od svake kupovine i restorana sa najlepšim poglednom na grad, Rajićeva će uskoro svojim kupcima omogućiti i uživanje u prijatnoj atmosferi o kojoj celi svet priča i preko 87.000 kombinacija napitaka koje možete poručiti u ovom lokalu", stoji u zvaničnom saopštenju koje prenosi Nedeljnik.

Starbaks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, u svom lancu u ovom momentu ima preko 28.000 prodajnih objekata širom sveta.

Zastupnik Starbaksa u Srbiji je kompanija AmRest Holdings SE, najveći operater restorana u centralnoj Evropi.

Autor: Nedeljnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.