Stanija: Tužna sam za Božić!

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Tužna sam za Božić!

Samo za najnoviji broj SCANDAL! – a Stanija Dobrojević otkriva da je tužna za Božić! Ona je u štampanom broju najtiražnijeg nedeljnika u regionu otrkila gde je dočekala Novu 2015 ali i zašto je tužna za najveći hrišćanski praznk.
Nove Stanijine fotografije i ostale detalje spektakularnog dočeka u Njujorku, kao i razloge zbog kojih tužna čeka Božić potražite samo u najnovijem broju SCANDAL! – a! A šta vas još očekuje za samo 30 dinara na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kioscima pogledajte OVDE!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanija: Tužna sam za Božić!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jan.2015, 00:06

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto: Life Content..Samo za najnoviji broj SCANDAL! – a Stanija Dobrojević otkriva da je tužna za Božić! Ona je u štampanom broju najtiražnijeg nedeljnika u regionu otrkila gde je dočekala Novu 2015 ali i zašto je tužna za najveći hrišćanski praznk...Nove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.