Šta se dešava sa Milom Jovović? Nova frizura zabrinula mnoge FOTO

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 09:49

Šta se dešava sa Milom Jovović? Nova frizura zabrinula mnoge FOTO

Glumica Mila Jovović nedavno se pojavila sa novom frizurom u javnosti i to ispred hotela For sizons u Njujorku. Novi izgled prvo je pokazala na Instagramu, a onda je njena frizura ugledala "svetlost dana" – bez fotošopa i aplikacija za ulepšavanje.

Sama glumica je na pomenutoj mreži napisala da joj je bila potrebna promena, te je kratka kosa bila pravi izbor. Međutim, nedavne fotografije ispred hotela pokazuju sasvim drugačiju realnost.

Kako se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na fotografijama koje je objavio "Dejli mejl", Mili nedostaju delovi kose. Da li je zbog načina češljanja ili zbog šišanja još uvek nije ustanovljeno, a moguće je i da je reč o difuznom opadanju kose.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova frizura Mile Jovović zabrinula mnoge (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2023

Glumica Mila Jovović nedavno se pojavila sa novom frizurom u javnosti i to ispred hotela For sizons u Njujorku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.