Izvor: RTS, 21.Sep.2022, 18:59

Srpska trobojka na Tajms skveru u Njujorku

Na najposećenijoj raskrsnici u Njujorku, Tajms skveru, danas se vijori srpska zastava sa porukom o prijateljstvu Srbije i SAD, i pozivom da se poseti Srbija.
Tajms skver poznat je po velikom broju ogromnih bleštećih reklama postavljenih preko okolnih nebodera, a na jednoj od njih od 10.15 po lokalnom vremenu prikazuje se reklama na kojoj se vide američka i srpska zastava sa porukom "Long >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lasting friendship" (dugo prijateljstvo).

Takođe je velikim slovima ispisano ime Srbije i poruka "posetite Srbiju".
Reklama će biti objavljena ukupno 50 puta, do 15 časova po njujorškom vremenu.
Reklama se inače pušta na najstarijem ekranu na zgradi "Nasdaka" u samom srcu Tajms skvera.
Tajms skver nastaje ukrštanjem Brodveja i Sedme avenije, i jedna je od najposećenijih turističkih atrakcija u svetu, a naziva se i "Raskrsnicom sveta".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.