Srbijo pažnja, Argentina i ne krije plan za danas!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijo pažnja, Argentina i ne krije plan za danas!

Južnoamerikanci bez pritiska, ali ne i bez nade. Vrlo je jasno šta će danas probati da učine. Ne smemo da uđemo u trku...

Argentinci su u euforiji nakon plasmana na OI, ali žele još više. Manu Đinobili je čestitao reprezentaciji iz Njujorka plasman u Tokio, a mediji podsećaju na njegov koš protiv naše reprezentacije koji je 2004. utro put do argentinskog zlata u Atini.

Mediji analiziraju Srbiju, smatraju da je u pitanju bolji tim od Argentine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pribojavaju se centara, međutim, tvrde da uz tvrdu igru, odgovornu odbranu imaju šansu.

Mediji posebno ukazuju na Bogdanovića koji svakome pravi problem u napadu, a selektor Ernandez je Srbiju proglasio, i pored poraza od Španije za najjači tim na šampionatu.

"Moguće je", tvrde mediji u Argentini nakon pet pobeda, smatraju da ne smeju precene i budu impresionirani velikim imenima u srpskom timu.

Argentinci pišu i o tragediji Vase Micića, ali i njegovoj herojskoj odluci da ostane uz tim.

Specijalizovani košarkaški portali, smatraju da je Srbija bolja u gotovo svim parametrima, ali da Argentinci brzom košarkom mogu da slome naš tim, da podignu šut za tri poena, kako bi otvorili našu odbranu.

U svakom slučaju, rival je rasterećen, ostvarili su glavni cilj, ali daleko od toga da su se predali i da neće probati da odu i korak dalje, u borbu za odličja.

Meč počinje u 13 časova.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.