Srbi će trčati u Njujorku

Izvor: Kurir, 09.Apr.2015, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi će trčati u Njujorku

Na osnovu mesta u programu „Put za Njujork“ Beogradski maraton dobiće 10 startnih brojeva za učesnike maratona i polumaratona na 28. Svisgas Beogradskom maratonu

Na jednom od najvećih svetskih maratona, onom u Njujorku, ove godine učestvovaće desetoro Srba!- Poznato je da se do startnih brojeva za TCS Njujorški maraton teško dolazi. Lista učesnika za ovogodišnju trku 1. novembra odavno je zaključena, a na osnovu mesta u programu „Put za Njujork“ Beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << maraton dobiće 10 startnih brojeva za učesnike maratona i polumaratona na 28. Svisgas Beogradskom maratonu - kaže Dejan Nikolić, direktor „Beogradskog maratona“ i dodaje:

- Zahvalnost dugujemo Meri Vitenberg, predsedniku i direktoru Njujorškog trkačkog kluba i TCS Njujorškog maratona.

Ove godine Beogradski maraton će promovisati 29. Svisgas Beogradski maraton 2016. na Maratonskom Ekspo u Njujorku, koji ima više od 100.000 posetilaca.

(G. F.)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.