Smršala skoro četvrt tone!

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2012, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršala skoro četvrt tone!

NJUJORK - Zvezda najnovijeg američkog TV serijala o morbidno gojaznim ljudima Melisa smršala je neverovatnih 225 kilograma!

Ona je čitavom svetu ispričala potresnu priču o dugogodišnjoj borbi s kilogramima, ali i o ličnom neverovatnom uspehu.

Rijaliti serijal pod nazivom "Moj 270 kilograma težak život" (My 600 pound life) emituje se na jednom od Diskaverijevih kanala - Trevel end living čenel (TLC).

Serijal se bavi životima ljudi koji teže po 300 >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kilograma i žele da smršaju da bi preživeli.

Melisa Moris je imala 293 kilograma, a smršala je čitavih 225. Ona je u emisiji naglasila da nije želela da bude mršava već samo živa i zdrava.

Gledaocima je otkrila i način na koji se gojila - jela je samo brzu hranu, a nekoliko sendviča nije joj bilo ni za jedan zub.

Emisija je snimana sedam godina, objavio je britanski tabloid Dejli mejl.

Četvorka kojom se serijal bavi pre osam godina je podvrgnutahirurškom podvezivanju želuca.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smršala skoro četvrt tone?!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2012

Zvezda najnovijeg američkog TV serijala o morbidno gojaznim ljudima Melisa smršala je neverovatnih 225 kilograma! Ona je čitavom svetu ispričala potresnu priču o dugogodišnjoj borbi s kilogramima, ali i o ličnom neverovatnom uspehu....Rijaliti serijal pod nazivom "Moj 270 kilograma težak život"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.