Slavna manekenka UHVAĆENA sa ćerkom: Dok se jedni pitaju ZAŠTO je uvek sama, drugima za oko zapao ovaj DETALJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 18:06

Slavna manekenka UHVAĆENA sa ćerkom: Dok se jedni pitaju ZAŠTO je uvek sama, drugima za oko zapao ovaj DETALJ

Njeni roditelji su njoj i njenoj sestri omogućili više nego lagodno detinjstvo.

Američka manekenka Điđi Hadid (26) je uslikana dok je sa svojom ćerkom Kai išla na ručak u Njujorku, a tom prilikom je gurala veoma skupa dečja kolica.

Naime, lepa manekenka je išla u "The Smile" restoran u opuštenoj odevnoj kombinaciji sa pozlaćenim kolicima "Cybex by Jeremy Scott Wings Collection" koja koštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 2.500 evra.

Hadidova je bila sva u belom - nosila je bele pantalone sa cirkonima i belu majicu kratkih rukava, dok je obula bele patike, a na sve to maslinastozelene čarape.

Lepa manekenka je ceo izgled upotpunila braon naočarima za sunce i s puno nakita, a svi se pitaju gde je njen partner Zejn.

"Zašto je uvek sama sa detetom?", "Gde je Zejn", "Prelepa je i dalje", "Mislim da joj treba odmor", "Kome još trebaju kolica sa zlatnim krilima haha?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, rođena je u bogatoj porodici, i njena mama Jolanda takođe je bila uspešna manekenka, a zaradila je i snimajući rijaliti šou "The Real Housewives of Beverly Hills".

S druge strane, njen otac Mohamed je trgovac nekretninama, čije se bogatstvo procenjuje na više od 100 miliona dolara.

No iako su roditelji njoj i njenoj sestri Beli, koja je takođe top-model, omogućili lagodno odrastanje, Điđi je svoje bogatstvo, koje prema poslednjim procenama iznosi oko 29 miliona dolara, stekla potpuno sama, kako je nedavno na Instagramu otkrio njen otac.

A post shared by 𝑳𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝑮𝒊𝒈𝒊 & 𝑺𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂 <3 (@gigiixselenaa)

- Kojih 20 stvari niste znali o Điđi Hadid? 1. Samostalno se obogatila i nikada nije uzela ni dolar od svojih roditelja - započeo je svoj hvalospev ponosni tata, a iako nije do kraja nabrojio svih 20 zanimljivosti, otkrio je i da Điđi bila uspešna odbojkašica, da je nakon srednje škole primljena na Univerzitet forenzičke psihologije u Njujorku i da je snimila više naslovnica "Voga" od ijedne druge manekenke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.