Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 20:06

Škola uči đake da kolju i kuvaju životinje kako bi smanjili račune iz prodavnica

Učenici srednje škole u ​​Misuriju započinju svoj školski dan jutarnjim lovom, a zatim nastavljaju sa klanjem i kuvanjem životinjskih leševa.
Učenici uče da love, seciraju i identifikuju životinjske organe, obrađuju meso i pripremaju ga za kuvanje u okviru programa koje nudi poglavlje o budućim poljoprivrednicima u Americi (FFA).
– To ih pomalo tera iz zone komfora – rekla je Elis za Njujork tajms, dodajući da su časovi važni dok se Amerikanci bore sa ogromnim računima za namirnice.
Prosečno američko domaćinstvo troši 1.080 dolara mesečno u prodavnici, a u Kalifornija prosečno domaćinstvo troši 297,72 dolara nedeljno, prenosi...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.