Izvor: Beta, 23.Jun.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sintija Nikson: Sin mi je transrodan

Glumica i kandidatkinja za guvernerku Njujorka Sintija Nikson  objavila je da se njeno najstarije dete deklarisalo kao transrodno.Zvezda serije "Seks i grad" je juče na svom Instagram nalogu objavila vest povodom 14. godišnjeg dana trans akcije. Njen 21-ogodišnji sin Semjuel Džozef Mozes, zvani Sef, ranije se zvao Samanta.Sef je dete glumice i njenog nekadašnjeg partnera Denija Mozesa. Niksonova s Mozesom ima još jednog 15-ogodišnjeg sina, a sa sadašnjom suprugom Kristinom Marinoni ima 7-ogodišnju ćerku.Uz objavu, Niksonova je na Instagramu postavila sliku sebe i sina, s kačketom i u haljini, na njegovoj proslavi diplome na čikaškom univerzitetu.Sintija Nikson je partijski rival sadašnjem guverneru Njujorka Endruu Kuomu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sintija Nikson: Moje dete je transrodna osoba

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2018, 08:11

Glumica i kandidatkinja za guvernerku Njujorka Sintija Nikson objavila je da se njeno najstarije dete deklarisalo kao transrodno...Zvezda serije "Seks i grad" je juče na svom Instagram nalogu objavila vest povodom 14. godišnjeg dana trans akcije...Njen 21-ogodišnji sin Semjuel Džozef Mozes, zvani...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.