Šesta uzastopna pobeda Niksa

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta uzastopna pobeda Niksa

Košarkaši Njujork Niksa savladali su u subotu u Medison Skver Gardenu Milvoki Bakse 115:94 i tako su ostvarili šestu uzastopnu pobedu.

Niksi, koje su mnogi već otpisivali u borbi za plej of, ovom serijom dolaze na tri pobede manje od Atlante i imaju realne šanse za doigravanje, dok Baksi imaju najgori skor u ligi.

Milvoki je vodio na početku prve četvrtine, ali su Niksi brzo došli do prednosti koju su tokom meča povećavali,. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Njujork je do pobede vodio Karmelo Entoni sa 23 poena, dok je Tim Hardavej Junior brojao do 20.

Odličnu partiju pružio je i ove sezone osporavani Džej Ar Smit koji je postigao 15 poena, koliko je imao i Nejt Volters, najefikasniji u ekipi Milvokija. Srpski centar Miroslav Raduljica bio je na klupi, ali nije ulazio u igru.

Njujork će u poslednjih 15 utakmica u sezoni pokušati da prestigne Atlantu na osmom mestu istočne konferencije, dok je Milvoki ovim porazom ostao zakucan na dno, sa 13 pobeda i 53 poraza.

Njujorku će imati težak posao u sledećem meču, koji igraju u sredu na domaćem terenu sa Indijanom. Baksi u nedelju dočekuju Šarlot Bobketse na svom terenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.