Senida na gala događaju ponela MUŠKI KOMAD GARDEROBE: Pevačica još jednom pokazala zašto je IKONA STILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 00:15

Senida na gala događaju ponela MUŠKI KOMAD GARDEROBE: Pevačica još jednom pokazala zašto je IKONA STILA

Pevačica svoj modni stil gradi već niz godina, a od kako se pojavila i na srpskoj sceni, trudi se da bude drugačija. To su svi primetili i mnogi kritičari joj odaju počast što je donela dašak svežine na estradnu scenu.

Davne 1892. godine započet je kao nedelji list u Njujorku, a postao je najuticajniji modni časopis na svetu!  Sada konačno pariramo svetu i u tom smislu, te od sada imamo i svoje izdanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stigao je Vogue Adria, a predstavljen je na gala večeri, ovog vikenda u Beogradu.

Beogradsko arhitektonsko čudo, Hala 3 na Sajmu, bila je mesto okupljanja najpoznatijih faca iz sveta mode, a tema koju je nametnuo prvi broj domaćeg izdanja, su bile granice između zemalja, između ljudi, one fizičke i one zamišljene.

Na gala događaju je zablistala i Senidah, poznata po svom upečatljivom stilu.

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Ona je za ovu priliku obukla haljinu zlatne boje, koju su pratile zlatne sandalice dužeg kljuna. Monotoniju haljine razbija materijal preklopljen na bokovima, a lični pečat je dodala oversajzd sakoom crne boje. Ona i te kako voli da se igra sa modom, te je mnogi smatraju trendseterkom, što je i ovoga puta pokazala. Senida i privatno voli da nosi predimenzionirame stvari. Tako je često možemo videti u širokim jaknama i trenerkama.

Ceo autfit pratile su velike naočare i frizura stilizovana tako da ističe volumen. Veliki nakit je i ovoga puta bio sastavni deo celokupnog utiska, kao i dugi, crveni nokti.

Nedavno je pevačica podelila je sa fanovima sliku iz 1995. godine i pokazala im kako je tada izgledala, ali i kako se oblačila. Senidah je nosila maslinasto zeleni mantil, koji joj je bio veliki, a pozirala je raširenih ruku, dok se osmehivala. Na glavi je nosila crnu kapu i imala je dugu prirodnu kosu.

A post shared by Senidah (@senida_h)

Ocenite moj stil. Ja dajem 10/10. Moja tetka mi je verovatno dala 1/10. PS. moje ime je bilo loša 1995 - napisala je pevačica u opisu.

Srbija Danas/društvene mreže/prenela M.Đ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.