Izvor: GledajNapred, 04.Jul.2015, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scissor Sisters najavljuju novi album

Singlom "Only The Horses" njujorški sastav Scisor Sisters najaviće četvrti studijski album!

Album pod nazivom "Magic Hour" biće objavljen 28. maja, samo osam dana posle izlaska singla "Only The Horses"! U stvaranju albuma "Magic Hour" Scisser Sistersima su se priključili Calvin Harris, Pharrell Williams, Diplo, Alex Rihda [BoysNoize] i Azealia Banks.

Album je snimljen prošle godine u Njujorku i >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << Londonu, a koprodukciju na najavnom singlu "Only The Horses" potpisuje upravo Calvin Harris, sa kojim su se Jake Shears, Ana Matronic i ekipa prvi put susreli radeći zajedno na albumu Kylie Minogue “Aphrodite".

Od debi albuma iz 2004. godine Scissor Sisters su prodali više od 4,5 miliona primeraka samo u VB, a albumi "Scissor Sisters" i "Ta-Dah" su zauzeli pozicije #1 dok je "Night Work" stigao do #2.


Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.