Savršena zadnjica uvek u prvom planu: I kad je obučena izgleda bombastično FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 16:27

Savršena zadnjica uvek u prvom planu: I kad je obučena izgleda bombastično FOTO

Ukoliko ste pomislili da atraktivnu Meksikanku nikad nećete videti u zimskoj odeći...

...definitivno ste se prevarili.

Seksepilna voditeljka vremenske prognoze, Džanet Garsija, najčešće na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je oskudno odevena, uglavnom pozirajući u donjem vešu, bikiniju i slično.

Dok je boravila u hladnom Njujorku ipak je bilo potrebno da "navuče" nešto drugačije na sebe, pa je odabir pao na zimsku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ništa manje provokativnu odeću.

Zgodna meksička voditeljka zbog koje mnogi pomno prate vremenske prilike, odnosno neprilike u Meksiku, utegla se u topli kombinezon, stavila vunenu kapu i rukavice, te sve začinila crnim dubokim čizmama.

U centru pažnje našla se njena zategnuta pozadina koju, kako i sama priznaje, obožava da ističe i kojoj posvećuje najviše vremena na redovnim treninzima. Ponosno nosi i titulu vlasnice najseksepilnije guze na svetu.

Jasno je da je jaknu skinula samo zbog fotografisanja, pa pogledajte i kompletno zimsko izdanje popularne voditeljke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.