Savršen stajling: 3 šik prolećne kombinacije Viktorije Bekam (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jun.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen stajling: 3 šik prolećne kombinacije Viktorije Bekam (FOTO)

Poznata kreatorka prošetala je nove keacije ulicama Njujorka, praveći nepogrešive modne izbore!

Viktorija Bekam, foto: Profimedia

Britanska kreatorka je proteklih dana boravila u Njujorku, gde je obavljala poslovne sastanke vezane za svoj modni brend. Kao i uvek, Viktorija je priredila pravu modnu reviju za paparace.

Njujorškim ulicama je prošetala tri šik prolećne kombinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << s vlastitim potpisom, upotpunjene na vrtoglavo visokim potpeticama. Pa, u stilu ledene Viktorije...

Naime, za prvu šetnju NY, modna ikona je izabrala uzane pantalone cvetnog desena koje je upotpunila elegantnim crnim kaputom i crnim štiklama modne kuće Casadei, inače njenom omiljenom markom obuće.

Viktorija Bekam: Efektna haljina sa šlicem koji otkriva savršene noge (FOTO)

Druga kombinacija je već bila rezervisana za večni letnji desen: pruge!

Komplet od klasičnih, širih kilota i bluze su bili vrhunska kombinacija koja je na kreatorki izgledala beskrajno elegantno, pogotovo kad ju je nadogradila klasičnim štiklama u neutralnom, nude tonu.

Posebnu pažnju privukao je treći stajling, koji je ujedno i najnežnije izdanje popularne kreatorke koja uglavnom preferira tamnije boje.

Za sunčan dan odabrala je kombinaciju raskošne midi suknje s nežno ružičastim cvetovima. Suknju je dopunila pismo torbicom istog dezena, belom majicom od satena i glomaznim sandalama takođe iz sopstvene kolekcije.

Izvor: Izvor: buro247.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.