Izvor: Svet, 26.Apr.2010, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Džesika Parker: Vodič kroz izložbu o modi

Njujorški Metropoliten muzej odabrao je Saru Džesiku Parker da snimi audio vodič za redovnu godišnju izložbu o modi u Institutu za kostim, izvestio je list "Vimens ver dejli". Ovogodišnje izložba nazvana je "Američka žena: modni nacionalni identitet, a Sara Džesika Parker, zvezda serije i filma "Seks i grad", činila se kao prirodan izbor, izjavio je kustos Instituta Endru Bolton. "Zbog 'Seksa i grada' ona je prava asocijacija za Njujork i Ameriku, kao i zato što modu koristi kao način da oblikuje identitet", prenosi sajt časopisa "Pipl". Nova izložba koja istražuje modne percepcije američke žene između 1890-ih i 1940-ih, biće otvorena 5. maja. Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sara Džesika Parker kustos na modnoj izložbu

Izvor: Mondo, 27.Apr.2010, 03:48

Njujorški Metropoliten muzej odabrao je glumicu Saru Džesiku Parker da snimi audio vodič za redovnu godišnju izložbu o modi u Institutu za kostim.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.