Sad je sve probala (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Sep.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je sve probala (FOTO)

Prelepa glumica debitovala je na modnoj pisti i kaže da ide dalje...

Emili Ratajkovski, ako niste znali, do sada nije kročila na modnu pistu. Bavila se glumom, slikala se za modne tutorijale, ali na pravoj reviji nije bila.

Debitovala je kao model Marka Džejkobsa na Nedelji mode u Njujorku i kaže da se osećala fantastično.

"To je bio pravi šou! Mislim da je publika mogla da oseti našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << energiju", rekla je Emili za "Vog".

Zadovoljan je bio i "poslodavac": "Ona je vesela i pun aenergije, a to je ono što dizajneri najviše vole kod modela. Siguran sam da ova revija za nju neće biti i poslednja".

I dok čekamo sledeću modnu pistu kojom će šetati Emili Ratajkovski, hajde da pogledamo u FOTO GALERIJI kako je bilo ovoga puta:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.