SVI AMERI SU ISTI KAO TRAMP: Guverner Njujorka koronu nazvao evropskim virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 15:21

SVI AMERI SU ISTI KAO TRAMP: Guverner Njujorka koronu nazvao "evropskim virusom"

Endru Kuomo osuo drvlje i kamenje po predsedniku od koga se i ne razlikuje u pogledu prebacivanja odgovornosti

Svoju očitu nesposobnost u borbi protiv korona virusa, zbog čega imaju milione obolelih i stotine hiljada umrlih, američki političari pretvaraju u krivicu drugih i u tome nisu nimalo različiti u odnosu na svog predsednika, Donalda Trampa.

Doduše, dok je Tramp, koji je lupio pa ostao živ - da je "užasan" porast broja obolelih na Novom Zelandu od 13, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u SAD-u zabeleženo 35.112 obolelih u istom danu - više naklonjen da traži krivicu u Kini, odnosno "kineskom virusu", njegov politički rival, demokrata i guverner države Njujork Endru Kuomo, za koronu kaže da je "evropski virus".

Kuomo je to uradio kritikujući američkog predsednika Donalda Trampa zbog ophođenja prema krizi u državi koju je izazvala korona. On je istakao da vlada nije mogla da odbrani zemlju od virusa, i da ga nije ni predvidela.

- Ovaj evropski virus je inficirao severoistok, dok je Belika kuća i dalje bila fokusirana na Kinu - objasnio je Kuomo. - Aktuelna administracija je disfunkcionalna i nekompetentna.

Sva sreća te je on kompetentan.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.