Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:13

ŠTA SE DESILO SA KERI BREDŠO? Ljudi u šoku, kosa, koža, stajling, ni traga od žene koja je bila MODNA IKONA

Zvezda serije za koju se slobodno može reći da je kultna, snimljena je u Nju Jorku u izdanju koje je mnoge zaprepastilo.

Saru Džesiku Parker znamo kao izuzetno atraktivnu i vrcavu novinarku i kolumnistkinju Keri Bredšo u sad već kultnoj američkoj seriji "Seks i grad" za kojom su ludele žene širom sveta, ali i pripadnici muške populacije, pri čemu su svi zajedno na plavušu, duge, kovrdžave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kose gledali kao na modnu ikonu broj jedan.

Glumica je nedavno uhvaćena u Nju Jorku kako negde žuri, a njen stajling je zaprepastio mnoge.

Naime,  ona je bila u potpuno opuštenom, sportskom izdanju, a mnogi su bili razočarani zbog razbijanja kulta o poznatoj glumici. Ređali su se negativni komentari zbog njene nestilizovane frizure.

Sara je, čini se, želela da se opusti u prirodnijem izdanju, ali fotografi su to brže bolje iskoristili da naprave jedan dobar paparaco sešn.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.