SRPKINJA NAPADNUTA U NJUJORKU: Aleksandru napala nepoznata žena dok se slikala sa drugaricom

Izvor: S media, 04.Mar.2013, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJA NAPADNUTA U NJUJORKU: Aleksandru napala nepoznata žena dok se slikala sa drugaricom

Dok je Aleksandra Cvetković (34) pozirala svojoj drugarici na Tajms skveru Dajan Ostbi (30) iz Takome je tako jako odgurnula da je ona pala i raskrvarila glavu.

Sve to je uspela da ovekoveči foto aparatom Aleksandrina drugarica Ivana Lisavac Blum.

Aleksandra je završila u bolnici gde je zaradila tri kopče, a žena koja ju je napala je uhapšena.

Kako kaže autorka fotografija, Aleksandra i ona su došle u turističku posetu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Njujorku iz Merilenda, gde Ivana živi i kod koje je Cvetković došla u posetu, piše "Dejli Njuz" (Daily News).

(Mondo/ Daily news)

FOTO: Daily news

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Srpkinja napadnuta usred Njujorka jer se slikala!

Izvor: Glas javnosti, 04.Mar.2013

NJUJORK - Srpkinja Aleksandra Cvetković (34) povređena je u Njujorku..kada ju je nepoznata žena iz čista mira gurnula dok se fotografisala,..preneli su američki mediji! Njudejli njuz je Srpkinju nazvao pravom..lepoticom koja je pozirala dok ju je slikala drugarica iz Srbije - Ivana..Lisavac-Blum...Tada...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.