SIMPSONOVI S NAMA JOŠ NAJMANJE DVE SEZONE

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMPSONOVI S NAMA JOŠ NAJMANJE DVE SEZONE

NJUJORK - Američka TV mreža Foks saopštila je da će se popularna animirana serija "Simpsonovi" prikazivati još najmanje dve sezone, premda je bilo najavljeno da će aktuelna, 23. sezona biti poslednja.

Televizija Foks nije otkrila detalje novog dogovora, ali "Holivud riporter" piše da su glumci koji Homeru, Mardž, Bartu, Lisi i drugim junacima serije pozajmljuju glasove prihvatili smanjenje honorara za 30 odsto. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su, inače, dosada primali po osam miliona dolara po sezoni.

Producenti su prethodno izjavili da serija neće više moći da se emituje "pod sadašnim finansijskim uslovima".

"Simpsonovi" su najdugotrajnija humoristička serija koja se prikazuje na američkoj televiziji od 1989, a emituje se i u više od 100 zemalja i na 50 jezika.

Do sada je prikazano 488 epizoda, a 19. februara 2012. biće emitovana jubilarna, 500. epizoda.

Serija je osvojila mnoge nagrade, uključujući 27 Emija, a početkom 2000. godine porodica Simpson dobila je svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.