SAJT PROGLAŠAVA BANKROT JER NEMA ZA ODŠTETU: I sve to zbog seks snimka (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJT PROGLAŠAVA BANKROT JER NEMA ZA ODŠTETU: I sve to zbog seks snimka (VIDEO)

Gawker Media je proglasio bankrot i biće ponuđen na aukciji. Ova odluka dolazi ubrzo pošto je advokat ovog medija rekao sudiji da Gawker ne može da plati 140 miliona dolara odštete koje mora da plati bivšem rvaču Hulku Hoganu.

Sajt, koji piše o tračevima, ima između 200 i 1.000 poverilaca. Procenjeno je da im imovina vredi od 50 do 100 miliona dolara, navodi New York Post koji je imao uvid u sudska dokumenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Aukcija će početi sa ponudom od 100 miliona dolara koju će dati Ziff Davis LLC, digitalni medij i izdavač koji je i sam prošao kroz Poglavlje 11 bankrota.

Gawker Media dužan je da plati Teriju Džinu Bolei poznatijem pod profesionalnim imenom Hulk Hogan, odštetu jer su objavili delove snimka seksa sa Hulka i Heder Klem, tadašnjom ženom jednog radio voditelja. Njihov odnos je sniman bez Hulkovog znanja, iako je sam odnos blagoslovio njen muž.



(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.