SAD, imitirao TV emisiju i izazvao požar u 20 zgrada

Izvor: RTS, 01.Dec.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD, imitirao TV emisiju i izazvao požar u 20 zgrada

Požar koji je juče uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji je, pokušavajući da imitira ono što je gledao u TV emisiji, u metalnom buretu zapalio vatru koja se otrgla kontroli, saopštili su zvaničnici.
Džon Gomez, koji je u četvrtak zapalio vatru u metalnom buretu, pokušavao je da imitira emisiju "Forged in Fire" na kanalu Histori u kojoj se učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmiče u kovanju mačeva.

Zvaničnici Kohosa su saopštili da su tri zgrade uništene, 18 oštećeno, dok je dvadesetak ljudi izmešteno, a grad je u vanrednom stanju, prenosi AP.
Gradonačelnik Šon Mors rekao je da je to najgora katastrofa koja je zadesila taj grad.
Gomez je optužen za izazivanje požara, a on se prilikom saslušanja izjasnio da nije kriv. Određena mu je kaucija od 15.000 dolara, a pred sudom će se pojaviti u utorak.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaigrao se: Čovek (51) ZAPALIO deo grada jer je imitirao TV emisiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2017

Požar uništio 20 zgrada..Požar koji je uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji je pokušao da imitira ono što je gledao u televizijskoj emisiji...Pročitajte i:..Požar koji je uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Imitirao šta je video na TV i izazvao "najgoru katastrofu"

Izvor: B92, 02.Dec.2017, 10:27

Požar koji je uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji je pokušao da imitira ono što je gledao u televizijskoj emisiji...Džon Gomez je u četvrtak zapalio vatru u metalnom buretu, koja se otrgla kontroli, pokušavajući da imitira emisiju "Forged in Fire" na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.