SAD: Uzbuna zbog Rusa na mostu

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Uzbuna zbog Rusa na mostu

Ruski turista Jaroslav Kolčin (24) uhapšen je juče u Njujorku zbog toga što se popeo na jednu od kula Bruklinskog mosta, saopštila je danas njujorška policija.

Rus je primećen dok se bez opreme za penjanje verao prema vrhu mosta gde je zastao da fotografiše mobilnim telefonom, dok je iznad njega lebdeo policijski helikopter, prenela je agencija AFP.

Kolčin je potom priveden, a protiv njega je podignuta tužba za ugrožavanje bezbednosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Policija je saopštila da on nije pričinio nikakvu štetu niti je pokušao da bilo šta skine sa mosta, kao i da niko nije povredjen tokom njegovog avanturističkog poduhvata.

Ovo je bio drugi slučaj povrede bezbednosti na čuvenom mostu tokom ovog leta, a nekoliko nedelja pre Kolčina dvoje nemačkih umetnika popeli su se na most i istakli bele zastave.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rus uhapšen zbog penjanja na Bruklinski most

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Avg.2014

Ruski turista Jaroslav Kolčin (24) uhapšen je juče u Njujorku zbog toga što se popeo na jednu od kula Bruklinskog mosta, saopštila je danas njujorška policija...Rus je primećen dok se bez opreme za penjanje verao prema vrhu mosta gde je zastao da fotografiše mobilnim telefonom, dok je iznad njega...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.