SAD: Umrla i beba čiji su roditelji poginuli u udesu

Izvor: Večernje novosti, 04.Mar.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Umrla i beba čiji su roditelji poginuli u udesu

NjUJORK - Beba, izvađena carskim rezom iz tela majke stradale u saobraćajnoj nesreći, preminula je uj ponedeljak ujutru, preneo je AFP. Nesreća u kojoj su na licu mesta poginuli roditelji bebe dogodila se u nedelju u Bruklinu na putu za bolnicu.Policija traga za vozačem BMW-a i suvozačem koji su pobegli sa mesta nesreće kada su udarili u taksi, usmrtivši trudnicu i njenog supruga.Motor taksija je završio na zadnjem sedištu na kome se nalazila žena u sedmom mesecu trudnoće i usled udara je izbačena iz vozila. Njeno telo je završilo ispod parkiranog kamiona, ispričali su očevici.Suprug je ostao zaglavljen u smrskanom automobilu, pa su spasioci morali da iseku krov da bi ga izvukli.Supružnici su proglašenim mrtvima u bolnici, a lekari su carskim rezom izvadili dečaka koji je bio u teškom stanju i težak, kako je bio naveo AP, samo 1,8 kilograma.Vozač taksija je zadobio samo manje povrede i ubrzo je pušten iz bolnice.Suprug je ostao zaglavljen u smrskanom automobilu, pa su spasioci morali da iseku krov da bi ga izvukli. Supružnici su proglašenim mrtvima u bolnici, a lekari su carskim rezom izvadili dečaka koji se nalazi u teškom stanju i težak je samo 1,8 kilograma, navodi AP.Vozač taksija je zadobio samo manje povrede i ubrzo je pušten iz bolnice.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla i beba čiji su roditelji poginuli u saobraćajki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2013, 09:58

NJUJORK -..Beba, izvađena carskim rezom iz tela majke stradale u saobraćajnoj nesreći, preminula je juče, preneo je AFP...Nesreća, u kojoj su na licu mesta poginuli roditelji bebe, dogodila se u nedelju u Bruklinu na putu za bolnicu...Policija traga za vozačem bmw-a i suvozačem, koji su pobegli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.