Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2024, 20:07

Rusija traži sednicu SB UN

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da je Rusija zatražila hitan sastanak Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija zbog obaranja aviona u Belgorodskoj oblasti. "Zatražili smo hitan sastanak Saveta bezbednosti u 15 časova po njujorškom vremenu i nadamo se da će francusko predsedništvo savesno ispuniti svoje obaveze i zakazati ga što je pre moguće", rekao je Lavrov na konferenciji za medije u sedištu UN u Njujorku, prenose RIA novosti.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ONI SU GAĐALI AVION" Lavrov: Rusija zahteva hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN zbog pada ruskog aviona (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2024

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da je Rusija pozvala na hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN u sredu na kojoj bi se razgovaralo o padu ruskog aviona za koji Moskva kaže da je prevozio zarobljene ukrajinske vojnike na razmenu zarobljenika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.