Ronan i Rori blizanci koji nisu rođeni iste godine

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronan i Rori blizanci koji nisu rođeni iste godine

BAFALO - Blizancima Ronanu i Roriju Rosputniju u dokumentima će pisati različite godine rođenja, pošto je Ronan na svet došao u poslednjih trenucima 2011, a Rori 33 minuta kasnije, 2012.

Ronan je bio poslednja beba koja je rođena prošle godine u Bolnici za žene i decu u Bafalu u dzrzavi Njujork. Na svet je stigao u subotu u 23.37, a njegov brat Rori u nedelju deset minuta posle ponoći po >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << lokalnom vremenu, prenosi Vol Strit džornal (Wall Street Journal).

Dečaci nisu identični, pošto Ronan liči na majku Brigid, a Rori ima tamnu kosu na oca Tomasa. Brigid Rosputni je rekla da su im rođaci već predložili da deci slave rođendane istog dana iste godine, koja god ona bila.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.