Rešena dilema: Eksploziv nije uzrok rušenja blizanaca (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Nov.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešena dilema: Eksploziv nije uzrok rušenja 'blizanaca' (VIDEO)

Dramatično urušavanje zgrade 7 WTC-a nekoliko sati nakon rušenja tornjeva u Njujorku Al-Kaidinim napadima 11. septembra 2001. godine, već deset godina je predmet brojnih teorija zavera. Ali, dosad neobjavljeni video je stavio tačku na te teorije, i dokaz je da su neistinite, piše Daily Mail.

Oni koji su verovali u teoriju zavere o napadu na WTC 11. septembra, dobili su dokaze koji tu teoriu pobijaju i dokazuju da se zgrada broj 7 nije srušila zbog podmetnutog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << eksploziva, piše Daily Mail.

Video pokazuje snimke donjeg sprata Svetskog trgovinskog centra zgrade 7 koja se nalazi tačno preko puta srušenih blizanaca. Snimak se fokusira na spoljne metalne grede gde je vidljivo da je došlo do pregrejavanja. Grede su od topline počele da se izvijaju i spratovi su počeli da padaju.

SAD: Planirali terorističke napade biološkim otrovom

Britanka poginula u padu helikoptera u Njujorku (VIDEO)

Njujork: Sneg zaustavlja avione

Ovaj video po prvi put dokazuje da je izveštaj komisije koja je sprovodila istragu bilo legitimno i ispravno. Video je snimio lokalni reporter. U videu se može videti gorući plamen na, kasnije se ispostavilo, šestom spratu gdje su uočljive i metalne šipke koje se izvijaju.

Još je nejasno u koje doba dana je snimak nastao, ali svakako pre konačnog kolapsa koji se dogodio oko 17:30 sati. Jedina osoba koja je vidljiva je reporter. Na nekim se mestima čuje kako govori da je 'situaciju nemoguće opisati'. Službeni izveštaj istrage kaže kako je kolaps uzrokavala kombinacija krhotina i nedostatka vode.

Pogledajte snimak OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.