Rajan Anderson najviše napredovao

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan Anderson najviše napredovao

Krilni centar Orlanda, Rajan Anderson, dobiće nagradu za igrača koji je najviše napredovao u sezoni 2011/12!Anderson je ove sezone za 32,2 minuta po meču postizao 16,1 poena uz 7,7 skokova. U prošloj sezoni on je za 22,3 minuta „beležio“ 10,6 poena i 5,5 skokova po utakmici.
Podsetimo, trener San Antonija Greg Popović je dobio nagradu za najboljeg trenera, dok je centar Njujorka Tajson Čendler najbolji defanizvac u sezoni 2011/12!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pekmen" baš napredovao...

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2012

Priznanja za odličnu sezonu pljušte, Nikola Peković treći u glasanju za igrača koji je najviše napredovao ove sezone. Ispred njega najbolji trojkaš lige Rajan Anderson i Iljašova iz Baksa.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.