ROĐENA U SVILI I KADIFI! Lanu Del Rej ZNAMO kao pevačicu, ali ona POTIČE iz OVE PORODICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROĐENA U SVILI I KADIFI! Lanu Del Rej ZNAMO kao pevačicu, ali ona POTIČE iz OVE PORODICE!

Pevanje joj bilo samo hobi!

Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo.

A post shared by Famous_people (@famous_people1234567) on Jul 31, 2016 at 7:35am PDT

Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu. Lana je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika. Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka.

Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nije javno govorila.

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

A post shared by @lana_del_rej on Apr 23, 2015 at 7:24am PDT

- Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje - ispričala je pevačica.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.