Pucnjava u njujorškom metrou: Ima mrtvih

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 22:42

Pucnjava u njujorškom metrou: Ima mrtvih

Jedan muškarac ubijen je u metrou u Bruklinu, u Njujorku, nakon što je pokušao da interveniše u svađi između dva putnika oko glasne muzike.

To je danas saopštila njujorška policija.

Ričard Henderson (45) upucan je dok je voz bio na stanici Avenija Frenklin, samo nekoliko stanica od njegove kuće, prenosi Njujork tajms.

On je pogođen u leđa i rame, nakon čega je prevezen u obližnju bolnicu gde je ubrzo proglašen mrtvim. Za sada niko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UBIJEN U METROU ZBOG MUZIKE Horor u SAD: Muškarac se umešao u svađu dvojice putnika, pa ga upucali

Izvor: Blic, 16.Jan.2024, 01:22

Jedan muškarac ubijen je u metrou u Bruklinu, u Njujorku, nakon što je pokušao da interveniše u svađi između dva putnika oko glasne muzike, saopštila je danas njujorška policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.