Pucnjava na Menhetnu, ranjeni ni krivi ni dužni

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Menhetnu, ranjeni "ni krivi ni dužni"

Njujork -- Tri osobe su ranjene iz vatrenog oružja u pucnjavi na Menhetnu, javlja "CBS Njujork”. Kako se navodi, među povređenima dvoje slučajnih prolaznika.

Prema navodima zvaničnika, troje povređenih je hospitalizovano - muškarac star 43 godine ranjen je u rame, 25-godišnjak je ranjen u levu ruku, a 29-godišnjak u leđa. Mediji ističu da su oni stabilno i da je najmlađi muškarac pušten kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako se navodi, dvojica muškaraca koja su šetala zajedno ušla su u sukob sa trećim, a jedan od prve dvojice je potom izvadio pištolj i počeo da puca. Međutim, među povređenima je samo jedna osoba iz tog sukoba, dvoje su slučajni prolaznici.

Iz policije ističu da je među njima turista iz Rumunije koji je u tom trenutku izašao iz obližnje prodavnice pića.

Napadač i još jedna osoba su pobegli peške.

Zbog čega je sukob izbio nije poznato.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava na Menhetnu, ranjeni "ni krivi ni dužni"

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jan.2018

Njujork -- Tri osobe su ranjene iz vatrenog oružja u pucnjavi na Menhetnu, javlja "CBS Njujork”. Kako se navodi, među povređenima dvoje slučajnih prolaznika. Prema navodima zvaničnika, troje povređenih je hospitalizovano - muškarac star 43 godine ranjen je u rame, 25-godišnjak je ranjen u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.