Protest bicikliste  hit na internetu (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest bicikliste hit na internetu (VIDEO)

Njujorški biciklista kažnjen je za vožnju van biciklističke staze, kada se požalio da je staza obično veoma opasna za vožnju, policajac je samo slegnuo ramenima. Izrevoltiran biciklista snimio je odličan film da dokaže svoju nevinost - i traži novac od kazne nazad.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Kejsi Neistat snimio je sebe kako namerno udara u kamion, prepreke i kante samo da bi poštovao pravilo vožnje bicikla u biciklističkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << traci na Menhetnu.

Video klip njegovih vratolomija na Jutjubu pregledan je gotovo milion puta za samo dva dana.

Rusi postavljaju antiterorističke WC kabine?

"Provalija" na trgu u Stokholmu(VIDEO)

Policijska pratnja za guske(VIDEO)

Zakon predviđa da vozači moraju da koriste biciklističku stazu gde god da se nalazi, pa je Neistat za nepoštovanje morao da plati kaznu od 50 dolara.

U video klipu Neistat tvrdi da staze "nisu najbezbednije mesto za vožnju" i poziva policijske službenike da kazne ljude koji blokiraju traku, a ne bicikliste.

To podvlači poslednjom vratlomijom na snimku - kada se zakuca u policijski automobil koji je onšalantno ostavljen na sred puta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte Stinga u "Areni" (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Ko nije bio na koncertu britanske muzičke zvezde Stinga može samo da žali i da se nada da će uskoro opet svratiti do srpske prestonice...Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove...Naravno, nije prošao ni dan, a na svevidećem Jutjubu su se pojavili snimci sa njegovog nastupa...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.