Prostorije nekadašnjeg zatvora na aukciji

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostorije nekadašnjeg zatvora na aukciji

Prostorije bivšeg zatvora u gradu Šatogej u blizini granice SAD sa Kanadom na sjeveru Njujorka stavljen je na aukciju, preneli su američki mediji.

Kancelarija za opšte poslove savezne države NJujork saopštila je da će kazneno-popravna ustanova "Šatogej" u Okrugu Frenklin biti stavljena na aukciju koja će se održati 24. jula u prostorijama Gradske skupštine u Šatogeju.

Prostorije koje će se naći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na aukciji u julu deo su bivšeg zatvora srednjeg nivoa bezbednosti, koji je zatvoren u julu 2014. godine, kao deo plana guvernera Endrua Kuomoa da se zatvori nekoliko zatvora zbog smanjenja broja zatvorenika.

Uprava države Njujork prodala je nekoliko prostorija nekadašnjih zatvora i pokušava da proda i ostale, sa ciljem obnove, preneo je AP.

Kompleks "Šatogej", sa ukupno 30 objekata koji nisu stariji od 30 godina, zauzima stotinu ari površine i nalazi se na "Ruti 11", na devet kilometara od granice sa Kanadom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prostorije bivšeg zatvora na aukciji

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2018

Prostorije bivšeg zatvora u gradu Šatogej u blizini granice SAD sa Kanadom na sjeveru Njujorka stavljen je na aukciju, prenijeli su američki mediji...Kancelarija za opšte poslove savezne države Njujork saopštila je danas da će kazneno-popravna ustanova "Šatogej" u Okrugu Frenklin biti stavljena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.