Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava 29.rođendana Air-Max-a u Banjoj Luci (FOTO)

Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije patika, u New York-u, Hong Kong-u i Tokyo – u, istovremeno će biti proslavljena i u Banjoj Luci, 26. marta u ulici Veselina Masleše(Gospodska ulica)u sportskoj radnji Buzz, sa početkom u 14h.

Ovaj važan događaj u Nike istoriji svojim prisustvom uveličaćeNike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a –TV voditelj Aleksandar Hršum, TV voditeljica Nataša Petrović i muzičar i model Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Dakić, kao i mnoge druge uticajne javne ličnosti.

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1model, prikazavši do tada nevidljivi deo patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, Air Max je doživeo veliki broj varijacija smelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela - Air Max 90, Air Max 93, Air max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svetu, zauvek promenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Posetioci ove nesvakidašnje proslave u Banjoj Luci, imaće priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa Air Max-omi sami se uvere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Sve prisutne očekuju popusti od 20% te brojni pokloni i iznendađenja!

Odbrojavanje do Air Max Dana se nastavlja, a svi ljubiteljilegendarnog modela su dobrodošli da se pridruže ovoj impresivnoj proslavi, 26. marta, u periodu od 12h do 20h i da zajedno sa Nike-om obeleže 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvek promenile svet.

Brojnim poklonima, popustima i druženjima ljubitelja patika u Buzz prodavnicama u Sarajevu, Mostaru i BIjeljini će takođe biti obilježen globalni Air Max Day.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.