Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađite "uljeza" na najozbiljnijoj fotografiji na svetu

Kada je Pol Krugman iz „Njujork Tajmsa“ postavio tekst “Terror Politics“ uz fotografiju najmoćnijih zvaničnika Amerike okupljenih u konferencijskoj sali nazvanoj „Situation Room“ nešto drugo je izazvalo mnogo pažnje.

Notice anything weird about this 'New York Times' Situation Room photo? https://t.co/1bw8vf6n15 pic.twitter.com/VxCMsecUm8— Fusion (@ThisIsFusion) November 24, 2015

Komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su bili više nego smešni, a javnost se složila da je pametna maca koja s pažnjom prati situaciju u Evropi kompetentna za donošenje važnih odluka.

"The feline citizens of the USA will eradicate terrorism right MEOW", bio je samo jedan od komentara.

"Kako da verujemo vladi kada jednoj su jednoj prelepoj maci dozvolili ulaz u ovako ozbiljnu sobu. Da li mačka donosi odluke? Odmah želimo odgovore".

Ipak, autor teksta kaže da je napravio montažu i dodao macu koja se originalno našla na jednoj iz serije fotografija "The Cats of War" kako bi malo razbio ozbiljnost na fotografiji. Kako kaže, to je bila greška jer su ga svi ozbiljno shvatili.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.