Prodaje se čuveni blaster Han Sola

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se čuveni "blaster" Han Sola

Čuveni "blaster" Han Sola iz "Povratka Džedaja", trećeg dela izvornog serijala "Ratova zvezda", sledećeg meseca naći na aukciji u Njujorku.

Lažni laserski pištolj, gotovo u potpunosti napravljen od drveta, izložen je u ponedeljak u prostorijama aukcijske kuće "Julien's Auctions" nakon što je 30 godina bio u vlasništvu Džejmsa Šopea, umetničkog direktora "Povratka Džedaja".

Šope je sada konačno odlučio da se rastane od slavnog predmeta i da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da na prodaju.

Aukcija će biti 23. juna u Las Vegasu, a iz aukcijske kuće predviđaju kako bi "blaster" mogao biti prodat za čak pola milona dolara.

Prošle je godine droid R2-D2, korišćen za snimanje nekoliko nastavaka "Ratova zvezda" prodat za 2,76 miliona dolara na aukciji u Los Anđelesu, dok je laserski mač Luka Skajvokera iz prvog filma dosegnuo 450.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Blaster" Hana Soloa uskoro na prodaju

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2018, 08:25

Čuveni "blaster" Hana Sola iz "Povratka Džedaja", trećeg dela izvornog serijala "Ratova zvezda", sledećeg meseca naći će se na aukciji u Njujorku...Lažni laserski pištolj, gotovo u potpunosti napravljen od drveta, izložen je u ponedeljak u prostorijama aukcijske kuće "Julien's Auctions" nakon...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.