Prodaja Amazona za dva dana premašila 11 milijardi dolara

Izvor: Capital.ba, 24.Jun.2021, 09:21

Prodaja Amazona za dva dana premašila 11 milijardi dolara

NJUJORK – Promet na malo u Sjedinjenim Državama tokom Amazonovog 48-časovnog događaja Prime Day premašio je raniji rekord zabilježen za vreme prošlogodišnjeg Sajber ponedjeljka. FOTO: Agencije Ukupan promet u e-trgovini je u ponedeljak i utorak iznosio više od 11 milijardi dolara, što je rast od 6,1 odsto u odnosu na Prime Day održan u oktobru 2020, prema indeksu koji prati kompanija Adobe Analitiks, a koji obuhvata više od bilion onlajn posjeta američkim maloprodajnim sajtovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i preko 100 miliona artikala u 18 kategorija proizvoda, izvještava CNBC. Promet na malo na mreži iznosio je u ponedeljak, prvog dana Prime Daya, 5,6 milijardi dolara, a drugog dana 5,4 milijarde dolara, navodi se u saopštenju Adobea. Minuli ponedeljak je najprometniji dan po digitalnoj prodaji u dosadašnjem toku godine, a utorak je drugi po vrijednosti, dodali su iz Adobea. Tokom prošlogodišnje sezone prazničnih kupovina, za vrijeme Sajber ponedeljka, ostvaren je promet od oko 10,9 milijardi dolara, što je američki jednodnevni rekord u onlajn potrošnji. Tanjug Чланак Prodaja Amazona za dva dana premašila 11 milijardi dolara се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Prajm dej: Prodaja Amazona za dva dana premašila 11 milijardi $

Izvor: B92, 24.Jun.2021

Promet na malo u SAD tokom Amazonovog 48-časovnog događaja Prajm Dej premašio je raniji rekord zabeležen za vreme prošlogodišnjeg Sajberponedeljka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.