Procureo stari snimak: Niki izudarala devojku!

Izvor: Svet, 31.Dec.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procureo stari snimak: Niki izudarala devojku!

Niki Minaž nije uvek bila u muzičkim vodama. Pre nego što se proslavila u hip-hopu i osvajala Gremije, sanjala je da postane zvezda u školi za muzičke i scenske umetnosti u Njujorku.
Na internetu je nedavno osvanuo video snimak iz tog perioda njenog života, na kojem možemo da vidimo kako je 32-godišnja zvezda izgledala pre nego što je postala slavna.
Video prikazuje Niki tokom probe za predstavu, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << scenu u kojoj se svađa sa koleginicom. Ona se toliko uživela u ulogu da ju je u jednom trenutku izudarala telefonom. Tada im je prišao profesor i upozorio Niki da mora da bude opreznija.


Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.