Prijem u čast Jeremića u Njujorku

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem u čast Jeremića u Njujorku

Njujork -- Princ Aleksandar Karađorđević s princezom Katarinom organizovao je u Njujorku svečani prijem za novog predsednika Generalne skupštine Vuka Jeremića.

Prijemu je prisustvovao i ambasador Srbije pri Ujedinjenim nacijama Feodor Starčević, kao i predstavnici diplomatskog kora, navodi se u saopštenju kancelarije princa Aleksandra.

Svečanost su uveličali i brojni poznati pisci, umetnici, bankari, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finansijski stručnjaci i istaknuti stratezi na međunarodnoj političkoj sceni.

Kancelarija princa Aleksandra navodi da je prijem protekao u srdačnoj i prijateljskoj atmosferi i da je bračni par Jeremić na najbolji način iskoristio ovu priliku da se predstavi društvenim krugovima Njujorka.

Prijemu su prisustvovale i ćerka princeze Katarine Alison Endrjuz sa svojom ćerkom Stefani, kao i princ Dimitrije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijem Karađorđevića u čast Jeremića

Izvor: Akter, 10.Okt.2012

Princ Aleksandar Karađorđević sa princezom Katarinom organizovao je u Njujorku svečani prijem za novog predsednika Generalne skupštine Vuka Jeremića

Nastavak na Akter...

Prijem u čast Jeremića u Njujorku

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Princ Aleksandar Karađorđević sa princezom Katarinom organizovao je u Njujorku svečani prijem za novog predsednika Generalne skupštine Vuka Jeremića i njegovu suprugu Natašu. ..Prijemu je prisustvovao i ambasador Srbije pri Ujedinjenim nacijama Feodor Starčević, kao i predstavnici diplomatskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.