Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 22:30

Prelepa manekenka i sestra pop zvezde pronađena mrtva u frižideru: Obdukcija otkrila jezive povrede

M. P.


U izveštaju mrtvozornika utvrđeno je da je Munijeva zadobila tupe povrede lica i glave, leđa i leve nadlaktice

Foto: Privatna arhiva


Osuđeni robijaš iz Minesote uhapšen je u sredu zbog ubistva manekenke iz Los Anđelesa koju je ugurao u frižider začepljenih usta i vezanih ruku i nogu, javlja New York Post.
Malisa Muni (31), >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sestra gvajanske pop zvezde Žordin Polin, pronađena je mrtva 12. septembra 2023. kada je policija izvršila proveru u njenom luksuznom stanu u centru Los Anđelesa.
Magnusa Danijela Hamfrija policija je uhapsila u njegovom domu u Hopkinsu u Minesoti na osnovu nepovezanog naloga i identifikovan je kao „osumnjičeni odgovoran“ za brutalno ubistvo Munijeve.
„Okružno tužilaštvo Los Anđelesa podiglo je optužnicu zbog ubistva protiv Hamfrija“, navodi se u saopštenju LAPD-a.
„Hamfri je odustao od ekstradicije i biće vraćen u Los Anđeles da se suoči s optužbama“, dodaje se u saopštenju.
Optužba za ubistvo uključuje mučenje, navodi Fox 11 LA, pozivajući se na sudske spise.
Istražitelji nisu otkrili vezu između Hamfrija (41) i Munijeve.
On je bio na uslovnoj slobodi zbog federalnih krivičnih dela vezanih za narkotike nakon što je pušten iz zatvora 7. februara, prema evidenciji Ministarstva pravde.
Hamfri je osuđen za nekoliko krivičnih dela u Minesoti i Ilinoisu, uključujući optužbe za oružje, napade, seksualne napade i neovlašćeno lišavanje slobode, prema sudskim zapisima koje je pregledao New York Post.
Muni je radila kao agent za nekretnine u agenciji Nest Seeker sa sedištem na Beverli Hilsu i uselila se u svoju stan na Banker Hilu samo mesec dana pre smrti.
Sveće i cveće za Malisu Muni ispred zgrade u kojoj je živela Foto: Tanjug/AP/John Antczak


Njena sestra rekla je lokalnoj TV stanici KTLA u to vreme da je njena sestra bila u drugom mesecu trudnoće kada je umrla i da je oduvek želela da bude mama.
„Ne mogu da zamislim kroz šta je prošla moja sestra i boli me da i pomislim na to“, rekla je Polin.
Manekenka je poslednji put viđena živa nakon što su je nadzorne kamere snimile u njenom stambenom kompleksu 6. septembra.
Policija Los Anđelesa izvršila je takozvanu proveru dobrobiti Munijeve oko 16 časova. Nakon što su SMS poruke njenih roditelja 12. septembra ostale bez odgovora, to je izazvalo sumnju.
Policija je pronašla njeno telo u frižideru i krv na podu.
U izveštaju mrtvozornika utvrđeno je da je Munijeva zadobila tupe povrede lica i glave, leđa i leve nadlaktice.
„Traumatske povrede od tupe sile koje su primećene na obdukciji generalno se same po sebi ne smatraju akutno opasnim po život“, navodi se u izveštaju o obdukciji.
Ali izveštaj je razmatrao povrede i sugerisao da je Munijeva pružala otpor.
„Međutim, na osnovu okolnosti pod kojima je gospođa Muni pronađena, ove povrede sugerišu da je verovatno bila umešana u nasilnu fizičku svađu pre svoje smrti. S obzirom na ovo, uloga koju su droga i/ili alkohol možda odigrali u smrti gospođe Muni, ako ih je bilo, neizvesna je“, navodi se u izveštaju.
Toksikološki izveštaj je pokazao da je manekekna imala benzoilekgonin — metabolit kokaina u organizmu zajedno sa mešavinom kokaetilena i etanola.
Njena smrt je usledila samo dva dana nakon što je druga manekenka, Nikol Niki Kouts, pronađena mrtva u svom stanu u Los Anđelesu na Grand aveniji.
Smrt manekenke izazvala je strah od serijskog ubice jer su obe ubijene u svojim rezidencijama u centru Los Anđelesa.
Smrt Koutsove je proglašena slučajnom jer su kao uzrok navedeni „toksičnost kokaina i etanola“.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.