Predsednik objavio sliku sa Obamom

Izvor: B92, 25.Sep.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik objavio sliku sa Obamom

Njujork -- Predsednik Tomislav Nikolić objavio na Tviteru fotografiju na kojoj zajedno sa suprugom Dragicom pozira sa predsednikom SAD Barakom Obamom i prvom damom Mišel.

Nikolić je u šestodnevnoj radnoj poseti Njujorku, a večeras od 21.15h po našem vremenu obratiće se svetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << liderima na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Nikolić je tokom boravka u Njujorku prisustvovao svečanom prijemu koji je za svetske državnike organizovao američki predsednik Barak Obama.

Tokom sastanka sa Nikolićem, američki predsednik mu je pružio punu podršku, objavljeno je juče.

"Imate moju podršku za sve što radite", rekao je Obama Nikoliću, preneli su Tanjugu izvori iz delegacije Srbije na otvaranju 68. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Nikolić mu je uzvratio: "Potrebna nam je vaša podrška".

Susret je bio srdačan i prijateljski, navode isti izvori.

Nikolić tokom posete SAD otkrio i spomenik naučniku Nikoli Tesli u mestu Šorham u blizini Njujorka.

Председник Николић и супруга Драгица Николић са председником и првом дамом САД-а, @BarackObama @MichelleObama pic.twitter.com/q12xigaISk

— Томислав Николић (@predsednikrs) September 25, 2013
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.